Seitan nu ar trebui remaniat, ci pus sa stea la coada.

Haosul si scandalul din ultimele zile de la ghisee legate de plata contributiilor la stat a fost criticata si de colegul de partid al ministrului Muncii, europarlamentarul Cristian Preda.

“Ii cedez eu drepturile de autor pe care ar trebui sa le primesc pentru ultimul volum publicat. Conform contractului incheiat cu editura, e posibil ca transele sa fie platite in urmatoarele sase luni, tot asa cum e posibil ca plata sa fie facuta vreme de doi sau de trei ani. Totul depinde de ritmul in care se va vinde tirajul”, spune Preda pe blogul sau.

Acesta a scris ca ii promite ministrului ca mai scrie o carte in cazul in care mai este vreun coleg prin guvern care se plictiseste si vrea sa stea pe la niste ghisee.

“Cum respectul pentru drepturile de autor pare sa se fi degradat in chip considerabil, renunt la orice exclusivitate pentru ideea de a-l pune pe Seitan la coada. Altfel spus, daca mai exista amatori care i-ar ceda domnului Seitan ceva drepturi de autor, eu zic sa ii spuneti, sa nu faca omul mai multe drumuri degeaba,” incheie cu ironie europarlamentarul comentariul de pe blogul sau.

Seitan: Presa a incitat la haos

Haos in toata tara la depunerea declaratiilor pentru pensii si somaj


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.