Ministrul Economiei, Adriean Videanu considera ca in invatamant, in mediul rural, se poate trai cu un venit mediu de 1.500 lei.

"In educatie, in mediul rural, se poate trai cu 1.500 lei, ca plafon maxim. Ii invit pe cei din studiourile Realitatea TV si Antena 3 sa mearga in teritoriu, sa renunte la aberatii", a declarat Videanu astazi, in cadrul unei vizite la Complexul energetic Rovinari, relateaza MEDIAFAX.

Prezent joi la un seminar pe teme energetice, Videanu a fost intrebat daca in aceasta iarna ar putea trai cu un salariu de 1.500 lei, fara subventii la caldura. "N-as putea sa va spun cum m-as descurca", a raspuns acesta.

Anterior, intr-un interviu acordat unui portal media, Videanu a declarat faptul ca, daca ar avea un salariu de 15 milioane lei vechi, cu sotia somera si un copil la facultate, ar gestiona banii bine si si-ar mai lua un job pentru completarea veniturilor

Daca ar fi profesor, Videanu si-ar mai lua un job


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.