Ministrul Economiei a declarat ca daca ar fi in situatia in care ar castiga doar 1.500 de lei pe luna, si-ar mai lua un al doilea job.

Intr-un interviu pentru publicatia Renne, Adriean Videanu s-a declarat fan Dinamo si a spus ca isi incepe fiecare zi cu o rugaciune. Daca ar fi profesor, si-ar mai lua o slujba ca sa-i ajunga banii. Ar desfiinta primariile de sector din Bucuresti si are un mare regret din guvernarea alaturi de PNL.

Renne: Sa zicem ca sunteti un profesor in provincie si aveti un salariu de 15 milioane, o sotie somera si un copil la facultate. Cum gestionati acesti bani?

Adriean Videanu: Bine.

Renne: Adica? Ce ati face?

Adriean Videanu: Pai fiecare isi gestioneaza banii in functie de prioritatile pe care si le face. Stiti cum este vorba romaneasca, nu te intinde mai mult decat ai plapuma. Asta e. In primul rand m-as gandi sa mai am un nou job, sa pot avea venituri suplimentare. Evident, cu aceasta suma nu poti sa ai asteptari foarte mari, de aceea trebuie sa incerci tu singur sa-ti gasesti solutii pentru tine in ideea de a-ti completa veniturile. Nu e o rusine nici sa muncesti pamantul, nici sa gasesti solutii suplimentare.

Cititi interviul in intregime aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.