Nastase il ia peste picior pe Traian Basescu pentru vizita sa umanitara in zonele afectate de inundatii, pentru a simtit din nou ca este Dumnezeul poporului, loc in care nimeni nu il apostrofeaza si toti il asteapta cu bratele deschise. Totul urmat de iesirea la RRA pentru a ataca bugetarii si a lauda masurile luate de Guvern.

  • Ce ne-a spus Basescu…
1.Ca ar da guvernarea PSD si/sau PNL daca accepta sa accelereze masurile de reforma” – fostul premier il ironizeaza pe Traian Basescu pentru acesta afirmatie “Care ar fi aceste masuri in opinia ilustrului prezident? Taieri de peste tot, impozitarea pensiilor. PSD, opinia publica si bunul simt nu vor accepta niciodata ca „reforma statului” inseamna sa iti distrugi propriul popor, atunci cand setea de putere te duce pana la irational. PSD va veni la guvernare sa schimbe aceasta directie, dezavuata de aproape 90% din populatia Romaniei”, scrie Nastase pe blog.

2. “Basescu mai spunea ca un profesor care munceste <16 ore pe saptamana este mai bine platit decat el, care munceste 16 ore pe zi>” – Nastase a clasificat aceasta afirmatie a presedintelui drept “pura mojicie” si dovada clara de ura impotriva sistemului de invatamant. [Profesorii, batjocura presedintelui]

A spune asa ceva este pura mojicie. Si Basescu nu a spus aceste lucruri fiind prost informat si cu atat mai putin dezinformat, ci a spus-o din ura, cu speranta ca cei care considera scoala o povara, iar pe profesori ca pe niste gardieni ai unei inchisori unde nu se poate juca barbut si asculta manele toata ziua vor spune „cata dreptate are omul asta”. Capitalismul, despre care Basescu spune ca ar trebui sa ii convinga pe profesorii nemultumiti de salarii sa isi mai ia un job, este cel care a creat cele mai prestigioase universitati din lume. Iar multe din cuceririle capitalismului sunt datorate acestor universitati”, sustine Adrian Nastase.

Guvernul Boc, cea mai buna solutie?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.