Medicii informeaza ca starea de sanatate a lui Silviu Prigona e buna, dar acesta ramane internat.

Starea sanatatii deputatului Silviu Prigoana este foarte buna, dar dupa ce a trecut printr-un infarct trebuie sa mai ramana sub supraveghere medicala aproximativ cinci-sase zile, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, seful Clinicii de cardiologie de la Spitalul Floreasca, Maria Dorobantu.

"Este foarte bine. Iar foarte bine inseamna foarte bine. Sigur ca va mai ramane internat inca cinci-sase zile", a spus profesor doctor Maria Dorobantu, care il ingrijeste pe Silviu Prigoana.

Silviu Prigoana, internat in spital

Deputatul Silviu Prigoana a fost internat, joi, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala cu diagnosticul infarct miocardic acut, pentru care a fost tratat cu "angioplastie per primam", respectiv i-a fost montat un stent, a mai spus medicul Maria Dorobantu.

Ea a precizat ca Silviu Prigoana s-a simtit bine dupa montarea stentului. "Evolutia a fost favorabila, pacientul fiind echilibrat clinic si hemodinamic", a adaugat medicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.