Deputatul Silviu Prigoana a fost internat, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru o suferinta cardiaca, fiindu-i montate stenturi, a declarat pentru MEDIAFAX directorul unitatii sanitare, Radu Macovei.

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca a mai spus ca Silviu Prigoana a mers, joi dimineata, din Camera de Garda direct la Laboratorul de angiografie, unde i-au fost montate stenturi.

Deputatul Silviu Prigoana a fost diagnosticat cu angina pectorala, iar medicii de la Spitalul Floreasca din Capitala i-au montat, joi, un stent pentru desfundarea unei artere care alimenteaza cu sange muschiul inimii, din cauza careia avea durerea in piept, urmand sa ramana internat cateva zile.

Medicul de garda de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca, Cristian Pandrea, a declarat ca Silviu Prigoana avea o artera care alimenteaza cu sange muschiul inimii infundata, astfel ca i-a fost montat un stent.

"A venit (joi, n.r.) dimineata acuzand o durere in piept, era angina pectorala. In urma investigatiilor s-a descoperit ca o artera care alimenteaza cu sange muschiul inimii este infundata, astfel ca medicii au hotarat montarea unui stent", a spus Cristian Pandrea.

Interventia a fost realizata sub control angiografic, pacientul se simte bine, este in salonul postoperator si va mai ramane cateva zile sub monitorizare, a precizat doctorul Pandrea.

Honorius Prigoana, fiul deputatului, care se afla la intrarea in sectia in care a fost internat Silviu Prigoana, a declarat ca tatal lui a venit singur la spital.

"Tata nu a fost adus la spital, ci a venit singur. Starea lui este foarte buna", a spus Honorius Prigoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.