Locuitorii din Chiliseni, judetul Suceava au primit ajutoare pentru sinistrati, desi satul lor a fost ocolit de ape. Ajutoarele au fost directionate spre ei de la Consiliul Judetean de fostul primar al satului, membru PDL.
Explicatia Partidului Democrat Liberal: s-au strans prea multe haine, iar sinistratii nu le mai vor, scrie Realitatea.

"Aseara pe la 10:30 a venit o masina foarte mare, un tir lung, n-am stiut care e treaba cu el, l-a tras aici, s-a adunat multa lume ca era intuneric. Totul s-a facut pe intuneric. Si l-au descarcat
", povesteste un locuitor din Chiliseni.
"Materialele care se distribuie se dau sub numele "Uitati ca domnul Mihai Moraru nu v-a uitat". Eu in calitate de consilier al primarului va pot informa ca nu am primit niciun astfel de aviz. Avizele au sosit la membrii PDL care au impartit si si-au facut campanie electorala din greutatile oamenilor", sustine Mircea Botezatu, consilier al actualului primar PSD din Chiliseni.

Unii satenii sunt revoltati ca in localitate se impart ajutoare care li se cuvin celor loviti de ape. "Noi in satul Chiliseni, Poieni si Racova nu avem nevoie de nimic! Noi avem de toate, multimim lui Dumnezeu si lu Maicuta Domnului!", spune vadit iritat un localnic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.