Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a afirmat marti ca partidul nu are un "inlocuitor" pentru Traian Basescu, ceea ce se poate dovedi cea mai mare problema a formatiunii, dar a adaugat ca, daca PDL nu va performa la guvernare, atunci poate sa caute un astfel de politician "mult si bine".

"Deocamdata nu-l avem (n.r. inlocuitorul lui Traian Basescu). Poate ca asta e cea mai mare problema pe care o are partidul. Partidul in momentul de fata e constient de faptul ca, daca nu reuseste in actul de guvernare, daca nu reuseste sa scoata Romania din criza, poate sa caute mult si bine un inlocuitor", a comentat Videanu, intr-un interviu pentru Revista 22.


Replica liderului PDL vine dupa indemnurile repetate ale sefului statului facute catre PDL pentru a-si "improspata" garnitura de lideri. De altfel, Traian Basescu a mai sustinut si ca are o "dificultate" cu unii dintre reprezentantii Cabinetului. "Sincer, eu nu stiu de vreo dificultate. Eu, cel putin, am comunicari normale cu presedintele pe ceea ce inseamna proiectele energetice, pentru ca trebuie sa-mi corelez agenda in functie de agenda d-lui presedinte. N-am sesizat acest lucru, sincer", a fost parerea lui Adriean Videanu, relateaza NewsIn.

Pe de alta parte, prim-vicepresedintele PDL a vorbit despre "democratizarea" partidului. "Eu va spun ca in momentul de fata PDL are mecanismele interne sa poata fi suficient de democratic, dincolo de ce spun unii si altii (...) Chestiunea era astfel: daca despre unul se spune in presa nu stiu ce, nu trebuie sa detina functie publica. Pai, chestia asta o aranjez si eu maine despre oricine. Nu vreti mai bine sa facem o analiza a onestitatii si averii politicienilor? Chiar dincolo de declaratia de presa. Cred ca sunt unul dintre putinii politicieni care poate sa justifice fiecare leu din averea lui, iar pentru fiecare leu am muncit. N-a trebuit sa devin primar general al Capitalei sau ministru ca sa am un business al meu. In ce ma priveste, sunt impacat cu mine insumi. Ati vazut atacul acesta extraordinar de trei luni la adresa mea cu casa, cu...", a completat Videanu.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Restul interviului il gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.