Liderul PDL Vasile Blaga a declarat ca nu a avut "nici pe departe" o implicare in cazul lui Dan Diaconescu si a explicat ca a evitat sa raspunda acuzatiilor acestuia pentru ca ar fi pus DNA si Ministerul de Interne intr-o situatie pe care nu o merita.

"M-am ferit sa raspund afirmatiilor domnului Diaconescu dintr-un motiv simplu: pentru ca as fi pus intr-o situatie pe care nu le merita nici DNA, nici Ministerul de Interne. Nici pe departe nu am avut si nu pot sa am vreo implicare nu vizavi de domnul Diaconescu, vizavi de nimeni. (…) Am evitat sa-i raspund dlui Diaconescu, mai ales ca, in momentul in care au fost intrebati alti doi colegi de ai mei, dl prim-ministru, ministrul Videanu, si au raspuns, imediat a fost interpretat ca s-ar fi aparat", a afirmat Blaga, la Antena 3, conform NewsIn.

El a subliniat ca nu are de ce sa se apere. "N-am fost la nicio emisiune la domnul Diaconescu, nu cred ca ne-am vazut personal fata-n fata niciodata(…) Nu as vrea sa neg ca, in campania electorala, colegi de-ai mei s-au putut exprima pe posturile domniei sale", a adaugat liderul PDL.

Democrat-liberalul a mai spus ca nu ar lua "de bun" nimic din afirmatiile lui Diaconescu in privinta sa. "Probabil ca dansul incepe un nou ciclu de emisiuni de tip Elodia. Alea au tinut, nici nu stiu, vreo sase luni de zile, ca nu ma uit la OTV. Cand face astfel de afirmatii, pentru un ziarist eu cred ca este descalificant", a conchis Blaga.

Intrebat in legatura cu ipoteza ca Dan Diaconescu ar fi pregatit de Basescu sa candideze la sefia PD, Blaga a spus: "E o absurditate ceea ce declara domnia sa". "Functiile in PDL se castiga prin vot, iar cea de presedinte se castiga cel mai greu in partid. Plus, sunt niste conditii statutare. I-ar trebui o stagiatura de minim doi ani in partid ca sa poata candida, nu sa fie neaparat ales, pentru ca multi isi doresc functii in toate partidele, dar functia o obtii prin votul colegilor tai. Este o copilarie din partea domnului Dan Diaconescu", a completat Blaga.

Citeste si:
Gigi Becali, despre situația lui Dan Diaconescu. Ce a zis despre...
Gigi Becali, despre situația...

Dan Diaconescu a prezentat o teza care circula potrivit careia arestarea sa se vrea un avertisment la adresa presedintelui. "E o teorie privind arestarea mea e ca tabara opusa dlui Traian Basescu, celebra tabara Berceanu-Videanu-Blaga ar fi facut arestarea mea intr-un mod demonstrativ ca sa ii transmita lui Traian Basescu ca uite ii aresteaza lui prietenul cel mai bun sau pe cel care l-a ajutat", a povestit patronul OTV, sambata, la Realitatea Tv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.