Ministrul Elena Udrea a adresat un drept la replica ziarului britanic The Daily Telegraph, avertizand ca in cazul nepublicarii va da in judecata publicatia pentru articolul "Flood victims given high-heeled shoes" in care se relata ca a impartit pantofi cu toc sinistratilor.

"Victimelor inundatiilor li s-au dat pantofi cu toc", a titrat zilele trecute cotidianul britanic The Daily Telegraph care a publicat in editia electronica o stire, insotita de o fotografie, explicand ca ministrul roman al turismului a provocat indignare cand a inmanat pantofi cu toc inalt femeilor sinistrate. [Udrea si tocurile pentru sinistrati, in gura presei internationale]

  • Udrea ameninta

In dreptul la replica trimis cotidianului britanic, Elena Udrea precizeaza ca "pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii, ministrul dezvoltarii regionale si turismului din Romania a facut un apel public catre companiile private. In urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflati in nevoie peste 100 de tone de imbracaminte, incaltaminte si mai ales alimente. Printre lucrurile donate de aceste companii pentru locuitorii comunei Saucesti, afectata de inundatii, s-au aflat cateva zeci de perechi de pantofi de dama. Referitor la ajutoarele stranse pentru Saucesti, era vorba in total de peste 20 de tone de alimente, imbracaminte si incaltaminte, in special pentru copii", se arata in dreptul la replica.

In ceea ce priveste afirmatia potrivit careia Elena Udrea ar fi pozat in bikini, "va informam ca acest lucru nu este adevarat. Pozele care apar cu periodicitate in presa nationala si internationala, ori de cite ori se incearca punerea ministrului Udrea intr-o situatie neavantajoasa, au fost facute de un paparazzo, in timpul unei vacante petrecute pe litoralul romanesc al Marii Negre, in urma cu multi ani, cand Elena Udrea nu detinea functia de ministru. Aceasta situatie a fost clarificata in repetate randuri, dar, observatiile de acest tip continua sa apara, de aceea suntem nevoiti sa corectam informatia de fiecare data", explica ministerul in dreptul la replica trimis cotidianului britanic.

"In speranta ca viitoarele referiri la activitatea ministrului Elena Udrea vor fi mai atent verificate si nu vor fi preluate informatii false sau partinitoare, va asiguram de intreaga noastra consideratie", se spune in mesajul MTDR trimis redactiei Daily Telegraph.

Citeste si:
VIDEO Inundații la metroul în Paris, după ce a plouat torențial o oră
VIDEO Inundații la metroul și...

"In situatia in care nu veti publica dreptul la replica, ministrul Elena Udrea intelege sa se adreseze instantelor competente pentru juste despagubiri", avertizeaza in final dreptul la replica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.