Un ministru roman a provocat furie pentru ca a dat pantofi cu toc unor femei afectate de inundatii in Romania, scrie The Telegraph.

Publicatia afiseaza o poza a Elenei Udrea in paginile ziarului si comenteaza ca ministrul Turismului, care obisnuia odata sa pozeze in costum de baie pentru diverse reviste mondene, a considerat ca acele cadouri date femeilor le vor binedispune, in ciuda faptului ca acestea au pierdut totul.

Udrea a aparut in satul Saucesti cu acele cutii de pantofi cu toc spunand “Am adus pantofi frumosi pentru voi”, scrie The Telegraph.

Publicatia o citeaza si pe Elene Udrea, care scrie pe blogul sau ca acele cutii faceau parte din 20 de tone de ajutoare, prin care nimeni nu a avut timp sa se uite si sa aleaga. Jurnalistii o iau peste picior pe Elena Udrea si o citeaza in momentul in care le-a zis satencelor ca “Femeile, in special cele tinere, apreciaza sansa de a fi elegante si de a nu trebui sa poarte doar bocanci”.

The Telegraph scrie insa si despre reactiile satenilor din Saucesti care au spus “Ne-ar placea sa o vedem pe dansa cum umbla in noroi si apa cu pantofi cu toc”. [Esti sinistrat? Primesti pantofi cu toc si ciocolata de la Udrea]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.