Ministrul turismului, aflata in vizita in localitatile afectate de inundatii, le-a facut sinistratilor cateva cadouri neinspirate: pantofi cu toc si ciocolata.

Aflata in vizita la Saucesti, judetul Bacau, Elena Udrea le-a "rasfatat" pe domnele din comuna lovita de inundatii cu „pantofi de bal” si le-a garantat acestora ca vor atrage toate privirile la petrecerile organizate dupa ce isi vor reconstrui casele.

Una dintre femeile care a primit pantofii a spus ca nu are cum sa ii foloseasca si ca ar vrea sa ii dea inapoi daca Udrea ii va primi. In cele din urma, femeia s-a razgandit si a spus ca va da pantofii unei nepoate.

Elena Udrea nu i-a uitat nici pe cei mici carora le-a oferit cate o ciocolata si niste haine.

Udrea, suparata foc!

Elena Udrea a reactionat la comentariile presei legate de cadourile pentru sinistrati intr-un comentariu foarte suparat pe blogul personal.

Faptele sunt urmatoarele: au fost, de fapt, 20 de tone de ajutoare pe care am reusit sa le strangem de la firme. Fiecare a donat ceea ce a putut: alimente, haine. Va dati seama ca nu am avut timp sa stam sa triem 20 de tone de ajutoare. Am preferat sa le transportam repede pentru ca oamenii sa le primeasca imediat. Printre ajutoare erau si tricouri, pantaloni, geci - adica haine de care oamenii care si-au pierdut bunurile in inundatii aveau nevoie. Manipularea TV (RealitateaTv - n.red.) a ales sa prezinte respectiva pereche de pantofi cu toc”, scrie ministrul Turismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.