Presedintele Traian Basescu i-a spus unei batrane, care s-a plans ca nu-i ajunge pensia si ca a crescut pretul painii, ca nu e in regula sa fie in situatia asta desi are 12 copii.

"Maicuta, cu 12 copii nu e in regula sa spui ca nu-ti asiguri batranetea, cu 12 copii", s-a adresat Basescu femeii. La replica batranei ca acestia nu au unde sa lucreze, presedintele, prezent sambata in judetul Neamt pentru a vizita zone afectate de inundatii, a insistat: "Maicuta, imi pare rau, e pamant in tara asta nelucrat...".


"Trebuie dat TVA-ul inapoi jos!"
, a mai spus presedintele, in momentul in care oamenii i-au semnalat ca a crescut pretul painii. "Dar daca traim la tara, putem sa ne facem painea", a mai adaugat Basescu.

  • Basescu, nervos pe sinistrati

Altor locuitori ai zonelor inundate, care i-au semnalat ca-i ajuta mai mult strainii decat autoritatile, Basescu le-a transmis: "Daca va ajuta mai mult strainii, poate ca e bine sa va adresati lor".

Traian Basescu l-a certat si pe un tanar care s-a plans ca n-o sa aiba pensie. "Cand lucrati, va duceti repede sa lucrati la negru, fara carte de munca. De ce accepti sa lucrezi fara carte de munca, omule?", l-a intrebat presedintele.

"Nu accept, dar unde sa mergem? Mergem la prasit cu ziua... tineretul care trebuie sa aiba de lucru in constructii"
, i-a raspuns cel chestionat. "Daca nu se construieste...", a continuat presedintele.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.