Sorin Oprescu a declarat joi, la iesirea de la DNA, unde a fost chemat in calitate de martor in dosarul lui Dan Diaconescu, ca niciodata nu a fost santajat de presa si nu i s-au cerut bani.

Astfel, primarul Capitalei a spus ca a fost chemat de procurorii anticoruptie in legatura cu o interceptare din dosarul lui Diaconescu, in care aparea sintagma "am vorbit cu primarul", insa edilul-sef a precizat ca le-a spus anchetatorilor ca nu la el se facea referire.

"Mi-am exprimat si eu parerile, pentru ca, din cate il cunosc eu pe Dan, el este un om si un prieten bun", a spus Oprescu la iesirea de la DNA, relateaza NewsIn.

Intrebat daca mergea des in emisiunile de la OTV, Sorin Oprescu a raspuns ca, de la ultima campanie electorala, nu a mai fost decat o singura data, in 2009, ca sa prezinte Raportul pentru starea Bucurestiul. Totodata, Oprescu a sustinut ca niciodata nu a fost santajat de presa si ca nu i s-au cerut niciodata bani. [Dan Diaconescu, arestat pentru 29 de zile]

In ceea ce il priveste pe edilul din comuna aradeana Zarand, Oprescu a precizat ca nu il cunoaste. Totodata, primarul Capitalei a adaugat ca a devenit prieten cu patronul OTV "dupa ce l-a vazut si pe dinauntru", povestind ca Diaconescu a fost pacientul lui, in trecut.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, joi dupa-amiaza, la sediul DNA, ca martor in dosarul in care patronul OTV Dan Diaconescu este acuzat de santaj. Edilul a spus, la intrarea in sediul DNA, ca a fost invitat de procurori pentru a da o declaratie. Primarul Capitalei a precizat ca a fost chemat ca martor in dosarul lui Dan Diaconescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.