Biroul Permanent National al PDL se reuneste miercuri seara la Vila Lac pentru a decide daca se va constitui un grup care sa-l asiste pe Emil Boc in conducerea partidului,dar si pentru a-i nominaliza pe reprezentantii in CA al SRR si SRTV si pentru a analiza situatia celor care au votat motiunea.

Liderii PDL au fost convocati in sedinta Biroului Permanent National pentru miercuri, la ora 19.00, sedinta desfasurandu-se la Vila Lac, alegere surprinzatoare dat fiind faptul ca sedintele BPN au loc in sediul din strada Walter Maracineanu. Pe agenda discutiilor ar putea figura reorganizarea conducerii astfel incat fie creat un nucleu care sa gestioneze activitatea partidului fara ca membrii sa ei sa fie implicati in activitatea guvernamentala, fiind vorba de fapt de propunerea pe care le-a facut-o democrat-liberalilor presedintele Basescu, duminica, la Snagov. Desi formula nu a fost inca stabilita, cea mai probabila varianta este numirea a patru prim-vicepresedinti interimari.

Varianta este agreata de pedelistii care cer o reformare considerabila a partidului, precum si o innoire a echipei de conducere, in detrimentul unor lideri mai vechi precum Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu. "Ar fi bine ca presedintele partidului sa-si asume numirea unor oameni care sa-l asiste pentru ca nu avem cum sa-i alegem acum. Altfel vom ramane ca pana acum", a declarat pentru NewsIn un democrat-liberal.

Marti seara, potrivit Realitatea TV Vasile Blaga si Adriean Videanu s-ar fi intalnit la Palatul Mogosoaia. [PDL pregateste inlocuirea lui Videanu]

Pe de alta parte, este de asteptat ca pedelistii sa decida si care vor fi propunerile lor pentru Consiliile de Administratie ale SRR si SRTv, dar sa analizeze si propunerile facute de grupul parlamentar de sanctionare a celor care au sustinut motiunea de cenzura a opozitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.