Pedelistii vor declansa in aceasta saptamana inlocuirea prim-vicepresedintilor Videanu si Stolojan cu trei sau patru lideri din afara sferei guvernamentale.

PDL a dat startul luptei pentru inlocuirea prim-vicepresedintilor Adriean Videanu si Theodor Stolojan cu trei sau patru lideri cu mandat interimar care sa aseze apele in partid. Surse din conducerea PDL au precizat pentru Gandul ca noii prim-vicepresedinti ar urma sa fie numiti in cadrul unui Colegiu Director ce va avea loc in urmatoarele doua saptamani, iar detaliile pentru respectivele alegeri sunt programate a fi puse la punct, maine seara, cand va fi convocat Biroul Permanent al democrat liberalilor. Schimbarea de la varful partidului vine ca o reactie rapida la indemnul pe care Traian Basescu l-a adresat pedelistilor, duminica seara, la Snagov . "Cautati-va alti lideri! Ganditi-va la era post Basescu!", le-a spus seful statului democrat-liberalilor, punand pe masa si solutia de salvare a PDL-ului: 3-4-5 functii de prim-vicepresedinti care sa se ocupe exclusiv de partid, deci sa nu faca parte nici din guvern, nici din administratia publica locala, sau centrala.

Primele nume vehiculate pentru preluarea respectivele functii au aparut imediat dupa sfatul presedintelui. Sever Voinescu, Sulfina Barbu, Valeriu Stoica si Raluca Turcan ar urma sa intre in ecuatia noii conduceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.