Deputatul Silviu Prigoana a admis ca a votat pentru motiunea de cenzura, aratand ca a facut acest lucru din postura de deputat independent, si a precizat ca s-ar putea reinscrie in PDL daca acest partid isi va reconsidera pozitia fata de oamenii de afaceri implicati in politica.

Prigoana a apreciat ca nu este nevoie sa dea explicatii pentru votul sau de la motiune din moment ce nu mai este membru al PDL in urma introducerii interdictiei pedelistilor de a ocupa functii de demnitate publica si de a conduce, simultan, o afacere.

"Eu am optat pentru busssines, pentru ca fac de 20 de ani chestia asta si daca mutam pe numele lui Bahmuteanca bussinesul, dumneavoastra nu ma credeati atat de tampit sa las din mana afacerea. Si eu sunt independent in momentul de fata", a declarat fostul democrat-liberal, relateaza NewsIn.

Pe de alta parte, el nu a exclus posibilitatea de a reveni in PDL dand de inteles ca simpatiile sale politice se indreapta in aceasta directie. Intrebat daca ramane independent, Prigoana a raspuns: "Bineinteles. Cand PDL isi reconsidera pozitia fata de oamenii de afaceri ma inscriu in PDL, pentru ca eu sunt pedelist".

Motiunea de cenzura a picat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.