Din categoria solidaritate nationala - ministerul lui Blaga cumpara alcool pentru politisti.

Dupa ce salariile si pensiile de la stat vor fi taiate, iar presedintele ne cere solidaritate, ministerul de Interne ne anunta ca institutia urmeaza sa organizeze o licitatie pentru achizitionarea de sticle de whisky, coniac si gin pentru unitatile de odihna si agrement ale institutiei din Predeal, Brasov si Mamaia folosite de proprii angajati, astfel de achizitii fiind efectuate regulat si in anii anteriori, scrie Inpolitics. Astfel, unii vor bea pe gratis in vacanta, in timp ce altii nu vor avea ce sa manance.

Fondurile de achizitie nu sunt alocate de la bugetul de stat, ci reprezinta venituri proprii, din prestari de servicii, au declarat reprezentantii MAI pentru Gandul. Dar se pare ca in MAI nu se pune problema “solidaritatii” nationale, ca doar romanul, cand ii este greu, trebuie sa se intretina cu un paharel de ceva.

Lista cu pretentii

Deoarece “aparatorii legii” trebuie respectati cu ce e mai fin, nici lista de bauturi nu poate fi mai prejos. Conform anuntului de licitatie lansat de minister, vor fi cumparate cantitati de whisky Ballantines, Johnnie Walker, Jack Daniels, Teachers, J.B., Grant's, Chivas Regal, coniac Alexandrion, Jidvei si Metaxa, gin Wembley si Beefeater, data limita de depunere a ofertelor fiind stabilita pentru sfarsitul acestei saptamani.

Sticlele de alcool vor fi livrate la depozitul MAI din Bucuresti si unitatile de odihna ale ministerului din Predeal, Brasov si Mamaia. Astfel de produse, la care se mai adaugat sticle cu vin si butoaie cu bere, au fost efectuate regulat si in anii anteriori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.