Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri seara ca fostul lider al social-democratilor, Mircea Geoana, a aflat "in sfarsit" ca s-a terminat campania electorala cu "discursurile" si "povestile" legate de cine ajunge primul la microfon.

Ponta a admis intr-o emisiune Realitatea TV ca in ultima perioada actiunile presedintelui Senatului nu s-au inscris in linia partidului si Geoana nu a avut mandat pentru acestea. "Domnul Geoana nu aflase ca s-a terminat campania electorala, astazi a aflat lucrul asta in sfarsit (la CEx al PSD, n.r.). S-a terminat campania electorala, discursurile de campanie electorala si povestile astea in care <hai sa vedem cine ajunge primul la microfon> au fost pana in 12 decembrie. Regret faptul ca nu a castigat Mircea Geoana alegerile, dar acum PSD trebuie sa faca altceva si asta a facut astazi. Nu stiu daca e de bine sau de rau, dar e prima data dupa 5 ani cand CEx, dupa ce dezbate patru ore ceva, ia o decizie fara niciun vot impotriva", a spus Ponta, referindu-se la faptul ca liderii PSD au decis ca nu intra la guvernare decat dupa alegerile parlamentare anticipate sau la termen si doar cu un program social-democrat.

Presedintele PSD a facut referire la invitatiile presedintelui Senatului pentru guvernatorul BNR, primul-ministru si ministrul de Finante pentru a prezenta situatia masurilor care vor fi luate in virtutea acordului cu FMI, sustinand ca acestea nu au fost actiuni ale PSD. Potrivit lui Ponta, partidul sau sustine doar activitatile cu finalitate, al caror scop nu este numai aparitia la televizor. "Cu domnul Isarescu, ca si cu domnul Boc sau Vladescu, daca tot ii chemi la Parlament, ai o discutie serioasa si afli niste lucruri importante", a mai spus Ponta.

Ponta a mai precizat ca formatiunile la puterea ar trebui sa-l schimbe pe Emil Boc din functia de premier si eventual sa preia masurile propuse de social-democrati in actiunile de ajustare economica, subliniind ca PSD nu va intra la guvernare si nu va sprijini un guvern PDL.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.