Petitia initiata saptamana trecuta de Dan Voiculescu pentru stoparea dezastrelor provocate de Emil Boc a strans deja mii de semnaturi.

Mai exact in cinci zile, de cand a fost initiata petita “Stop Boc”, aproximativ 3.500 de romani si-au pus numele pe lista celor care doresc “oprirea abuzurilor executivului”, iar numarul acestora este in continua crestere (vezi aici).

"Dan Voiculescu si Fundatia pentru apararea cetatenilor impotriva abuzurilor statului, Fundatia societatea civila pentru democratie, Fundatia societatea civila pentru reforma morala, Fundatia societatea civila pentru educatie si informatizare si Fundatia societatea civila pentru reforma in sanatate acuza Guvernul Emil Boc pentru cresterea galopanta a somajului, umilirea si saracirea pensionarilor, reducerea arbitrara a salariilor din sistemul bugetar, blocajul sistemului de educatie, falimentul sistemului sanitar, degradarea dramatica a retetei de infrastructura, dezastrul din Agricultura, prabusirea economiei nationale, dispretul pentru valorile romanesti, conflictul si dezbinarea din societatea romaneasca", precizeaza Voiculescu pe blog. [Voiculescu a deschis lista "Stop Boc"]

"Din aceste 10 motive, solicitam Parlamentului si Presedintelui Romaniei demiterea Guvernului Emil Boc! Pentru ca vointa natiunii este suverana, iar institutiile statului trebuie sa o respecte, deschidem Lista de semnaturi prin care cetatenii romani pot trimite Presedintiei si Parlamentului mesajul lor transant: Stop Boc!", sustine conservatorul, explicand ca nu este "dispus" sa se rezume la un protest formal, in urma masurilor anuntate de Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.