Seful ANI, Catalin Macovei, a declarat ca Agentia are in lucru dosarele a peste 100 de parlamentari, "un sfert din Parlament", precum si mai multe dosare de fosti si actuali ministri, presedinti de consilii judetene si primari.

"Sunt vreo100 si ceva de parlamentari, un sfert din Parlament, de aceea astept cu maxim interes dezbaterea din Parlament a noii legi a ANI.... Fosti ministri, actuali ministri, presedinti de CJ, primari", a enumerat Macovei, intrebat despre dosarele pe care ANI le are in lucru, informeaza NewsIn.

Intrebat daca este de parere ca problemele cu care se confrunta ANI in acest moment sunt legate de vreunul din dosarele aflate pe rolul institutiei, Macovei a spus ca s-a gandit, impreuna cu colegii sai, la aceasta varianta, insa nu are banuieli din cauza carui dosar parti ale legii ANI au fost declarate neconstitutionale.

"M-am gandit impreuna cu colegii mei la aceasta varianta si ne gandeam, nu stiu ce dosare am facut, ... Sorina Placinta, Gheorghe Pogea, fostul ministru Eugen Nicolaescu, confiscare de la actualul senator PDL Oprea de la Iasi, confiscare la fostul senator Bradisteanu", a spus Macovei, la Realitatea TV, intrebat de dosarele pe care ANI le-a facut in ultimele sase luni.

"Impreuna cu colegii mei ne gandeam oare care dintre cele 4000 de dosare care sunt in lucru si nu sunt finalizate este dosarul care ne-a creat aceasta problema. Nu am banuieli", a adaugat el.

Citeste si pe aceeasi tema:

Lovitura sub centura: Declaratiile de avere, secretizate

Pe cine a deranjat ANI?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.