Primarul suspendat al Craiovei ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul la decizia Tribunalului Arges de a respinge cererea de eliberare sub control judiciar.

Antonie Solomon (foto) a fost dus la Curtea de Apel in jurul orei 11.30, insa audierile din sala de judecata au inceput in jurul pranzului. Ca de fiecare data, primarul suspendat al Craiovei a fost asteptat in fata instantei de cativa sustinatori care l-au incurajat si i-au strigat ca-l asteapta acasa. Primarul suspendat al Craiovei nu a facut nicio declaratie la intrarea in sala de judecata, relateaza corespondentul NewsIn.

Avocatul lui Solomon a afirmat in fata instantei ca nu este normal ca ceilalti trei inculpati din dosar sa fie cercetati in stare de libertate, iar clientul lor sa stea in arest si, in plus, a motivat ca nu au fost aduse dovezi suplimentare in acest dosar.

"Eu cred in actul de justitie din tara. Daca veti considera ca nu reprezint pericol social, atunci luati masura care se impune!", a spus si Antonie Solomon in fata completului de judecata.

Magistrații Tribunalului Arges au respins, pe data de 7 aprilie, cererea de eliberare provizorie depusa in instanța de catre avocații primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon.

Antonie Solomon si-a petrecut Pastele la Penitenciarul Colibași, dupa ce Curtea de Apel Pitesti i-a respins, in data de 26 martie, recursul declarat de avocati la masura de prelungire a arestului cu inca 60 de zile, dispusa de Tribunalul Arges.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, arestat preventiv pe data de 3 martie pentru acte de coruptie, a fost transferat, pe data de 23 martie, din arestul IPJ Arges la Penitenciarul Colibasi.

Solomon a fost trimis in judecata pentru luare de mita in forma continuata si fals intelectual savarsit in legatura directa cu o infractiune de coruptie. De asemenea, in aceeasi cauza, au fost trimise in judecata in stare de libertate si actionarul majoritar al SC PIC SA, Cornel Penescu, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de dare de mita in forma continuata.

Citeste si:
Cornel Penescu a renuntat gratis la FC Arges!
Cornel Penescu a renuntat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.