Catalin Voicu parasise Spitalul Universitar din Capitala, in aceasta dimineata, in jurul orei 11.45, externarea facandu-se la cerere, contrar avizului medicilor. Urma sa participe la sedinta Senatului in care se va dezbate posibila sa arestare.

Sedinta in plenul Senatului va continua in lipsa unui act medical, a spus la Realitatea TV Toni Grebla, presedintele Comisiei Juridice din Senat.

Senatorului Catalin Voicu i s-ar fi facut rau in curtea interioara a Senatului si a fost luat cu ambulanta, la aflandu-se la Spitalul Universitar.

Senatori ai PSD spun ca au fost anuntati de acest fapt de un consilier al senatorului.

Potrivit cadrelor medicale, ambulanta a ajuns la Spitalul Universitar la ora 14,40. Reprezentanti din stafful Senatului sustin pe de alta parte ca inainte de inceperea plenului au observat o ambulanta in curtea Senatului.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu, a anuntat ca senatorul Catalin Voicu nu doreste ca medicii sa dea detalii cu privire la starea sa de sanatate. "Starea sa necesita prelungirea internarii. Este vorba de o problema medicala reala. Numarul zilelor de internare depinde de raspunsul la tratament si de monitorizarea medicilor. I-am recomandat de dimineata sa continue internarea, insa este o decizie libera, a fiecarei persoane, daca vrea sa ramana internata sau nu", a declarat Bogdan Popescu.

Catalin Voicu s-a externat in aceasta dimineata. Senatorul a folosit o iesire laturalnica pentru a evita contactul cu presa. Medicii ii recomandasera senatorului Voicu sa ramana si astazi internat pentru investigatii suplimentare, insa el a semnat un document din care reiesea faptul ca accepta externarea pe propria raspundere.

Voicu a ajuns la Spitalul Universitar in jurul orei 1:00, iar doctorii au decis, dupa mai multe teste medicale, ca senatorul sa ramana peste noapte in spital.

Senatorul Catalin Voicu a parasit Spitalul Universitar din Capitala, miercuri, in jurul orei 11.45, externarea facandu-se la cerere, contrar avizului medicilor, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Popescu.

Zi istorica in Senat: Voicu va fi arestat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.