Pretendentul la sefia PSD, Miron Mitrea, ii lanseaza "indecisului" Adrian Nastase invitatia de a se alatura echipei sale de conducere.

Mitrea sustine ca, in ciuda speculatiilor din partid, candidatura sa este cat se poate de serioasa. "Dar astazi am decis sa nu-i mai las sa munceasca in van. De ce sa-si consume energia si timpul construind fel de fel de scenarii referitoare la candidatura mea? Asa ca ii anunt, in modul cel mai sincer, ca nu-mi retrag candidatura. Nici acum si nici mai tarziu. Am spus un lucru si ramane asa cum l-am spus. Nu ma joc cu vorbele si cu candidaturile", scrie Mitrea pe blog, suparat pe zvonurile aruncate de colegii sai din PSD.

Senatorul PSD le transmite colegilor sai ca este dispus sa stea la discutii pentru a forma o echipa impotriva "gastii care a distrus imaginea PSD" formata din Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie.

Cu aceasta ocazie, Mitrea ii lanseaza si o invitatie nehotaratului Adrian Nastase pentru a se alatura echipe sale. "Pot sa discut despre toate lucrurile bune pe care le-a facut Adrian Nastase pentru PSD si sa-l invit public, asa cum am facut-o si cu Cristi Diaconescu, sa vina alaturi de mine intr-o echipa redutabila pentru reconstructia partidului, intr-o echipa care sa ne duca la guvernare pana cel tarziu in 2012", mai scrie Mitrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.