Liderul PSD e suparat pe comentariile facute de Adrian Nastase si de Ion Iliescu la adresa partidului si a situatiei acestuia.

Liderul PSD Mircea Geoana le-a cerut miercuri colegilor care si-au expus public opiniile cu privire la situatia partidului sa se abtina de la a face comentarii in afara forurilor statutare, opinand ca de obicei intre Craciun si Sf. Ion sunt politicieni care consuma timpul cu astfel de subiecte.

"Vreau sa sugerez tuturor colegilor mei sa pastreze acest tip de comentarii si ceea ce considera ca este bine pentru partid pentru momentul in care in forurile statutare vom lua deciziile cuvenite - Consiliul National, Congresul partidului. Va fi timp suficient pentru a discuta despre toate aceste lucruri", a comentat liderul PSD, transmite NewsIn.

"Dar in acest moment tara are nevoie de un Partid Social-Democrat, principala forta a opozitiei, care sa fie coerent si articulat, care sa vorbeasca despre problemele romanilor, nu despre problemele functiilor din partidul nostru. De aceea, recomandarea mea este de a ne concentra pe discutia asupra bugetului, sa putem sa venim cu un inceput de prezentare de model ideologic si de propunere pentru partid pentru perioada urmatoare, dar descurajez aceste discutii de vacanta. Intre Craciun si Sf. Ion, de obicei sunt foarte multi politicieni care mai degraba consuma timpul cu astfel de subiecte", a mai precizat el.

Nastase: PSD a devenit un partid de rangul doi

Iliescu: Ce s-a intamplat cu PSD din 2005 incoace?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.