Tanarul candidat pentru Camera Deputatilor, Honorius Progoana a ajuns sa fie atacat chiar de catre un coleg de partid care il sugereaza ca prima data ar trebui sa isi plateasca amenzile pentru sofat si abia apoi sa se ocupe de politica.

Cel care il ataca mai mult sau mai putin direct pe tanarul Prigoana este europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda. Acesta considera ca atat in interiorul PDL cat si in intreg statul roman este nevoie de reforma. Cu toate astea, europarlamentarul este de parere ca democrat-liberalii pierd incetul cu incetul sensul reformei prin decizii neindemanatice cum ar fi nominalizarea lui Honorius Prigoana pentru alegerile din Colegiul I.

"E folosit tot mai frecvent pentru a descrie reforma statului. Ar fi pacat ca sensul lui sa se piarda, printr-o utilizare neindemanatica. De aceea, cred ca ar trebui sa nu fie folosit in ocazii electorale. De pilda, ideea ca lupta din 17 ianuarie pentru colegiul 1 ar fi legata de o promisiune de reforma a statului e ridicola", scrie Preda pe bolgul sau.

Acesta este de parere ca Prigoana Junior nu este pregatit pentru competitia in care s-a angajat si cu atat mai putin pentru functia pentru care se lupta.

"Tanarul Prigoana ar trebui de altfel sa inteleaga sensul competitiei in care a intrat si sa nu isi conduca retorica pe un teren mai accidentat decat cel cu care e obisnuit domnia sa, sofer cu numeroase amenzi la activ", mai comenteaza Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.