Premierul desemnat Liviu Negoita spune ca, in situatia in care partidele nu vor accepta sa formeze un Guvern de uniune nationala, va incerca sa formeze un Guvern majoritar, iar a treia varianta este un Cabinet alcatuit exclusiv din membri PDL.
"A doua incercare pe care o voi face va fi un Guvern majoritar, poate ca cineva va dori sa sustina o astfel de formula, iar daca in final nu voi gasi nici o astfel de posibilitate, voi merge pe un Guvern politic exclusiv PDL", a declarat premierul desemnat, intrebat ce va face dacs nu reuseste sa formeze un Guvern de uniune nationala, transmite NewsIn.

Negoita nu renunta

Negoita a declarat ca nu va renunta la mandatul incredintat de seful statului, in situatia in care liderii partidelor parlamentare ii vor transmite ca nu il vor sustine. "Nu mi se pare corect sa renunti la un mandat pe care l-ai primit. (...) Un premier desemnat constata daca are majoritate in Parlament, si nu in alta parte", a spus el.

Negoita a declarat ca preia programul de guvernare elaborat de Lucian Croitoru, dar ca viitoarea structura a Guvernului va rezulta in urma discutiilor cu partidele politice.

Opozitia nu-l vrea nici pe Negoita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.