Candidatul independent Sorin Oprescu lanseaz o acuzatie extrem de grava, afirmand ca Mircea Geoana are o intelegere electorala oculta cu Traian Basescu, iar competitia lor e, de fapt, "un blat".
Sorin Oprescu a confirmat zvonurile care circulau in privinta "forefecarii" candidatului PSD si a declarat ca el crede intr-un blat politic intre Basescu si Geoana. ”Nu stiu daca Mircea Geoana e chiar un actor. Parerea mea este ca are o intelegere. Asta-i parerea mea. Are o intelegere cu Traian Basescu, dupa cum vad ca se misca lucrurile", a declarat Oprescu, transmite Inpolitics.

Primarul general a afirmat si zvonurile privind activarea ”retelei EBA” de la alegerile europene, pentru a-l ajuta pe Geoana sa intre in finala: ”Si eu am prieteni in PD-L. Vin aia sa-mi spuna ca deja s-a ordonat o serie intreaga de grupe de-astea care sa voteze daca e nevoie cu cine o sa le spuna ei atunci. O parte dintre ei. Cum a fost la aia mica (Elena Basescu n.red.)", a afirmat Sorin Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.