Se anunta zile grele pentru candidatul PSD: principalii sai contracandidati la intrarea in turul doi, Sorin Oprescu si Crin Antonescu, au batut palma pentru un atac stil "foarfeca" la adresa sa, in ultima parte a campaniei, mesajul principal care va fi promovat de cei doi fiind blatul dintre Geoana si Basescu, inceput nu de ieri, de azi, ci inca de acum cinci ani.
Blatul pe care cei doi contracandidati planuiesc sa il exploateze a avut de-a lungul timpului rolul sa ii asigure lui Geoana intrarea in finala, iar lui Basescu inca cinci ani de mandat.

Planul “anti-Geoana”

Dupa ce, in ultimele zile, Crin Antonescu a inceput sa il critice tot mai taios pe Mircea Geoana, a venit rindul lui Sorin Oprescu sa dea jos militaria din pod. Surse din stafful primarului general au dezvaluit pntru Inpolitics ca acesta va incepe un atac in valuri la adresa liderului PSD, pentru a atrage de partea sa cit mai multi pesedisti nemultumiti de prestatia de lider al PSD a lui Geoana.

Pe de alta parte atat Sorin Oprescu, cat si Crin Antonescu sunt ferm incredintati ca exista o intelegere secreta intre Traian Basescu si Mircea Geoana, potrivit careia PDL il va ajuta, discret, pe Geoana sa intre in turul doi, unde Basescu nu va avea probleme sa il invinga, iar dupa alegeri, in semn de recunostinta, Basescu il va ajuta pe Geoana sa ramina la sefia PSD, prin aratarea “pisicii” DNA tuturor celor care ar indrazni sa il conteste pe actualul lider. Un scenariu care, in opinia multor analisti, s-a aplicat, de altfel, permanent in ultimii cinci ani.

Cititi si : PDL ii pregateste lui Geoana "reteta EBA" si Alexandrescu (PSD): Geoana a platit articolele despre coruptul Nastase

Astfel, Antonescu si Oprescu intentioneaza scoaterea la lumina, in ultima parte a campaniei, a tuturor dovezilor din ultimii cinci ani in favoarea tezei ca Geoana a fost, permanent, marioneta lui Basescu.

Citi mai multe pe Inpolitics.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.