Candidatul independent la presedintia tarii, Nati Meir, a anuntat ca se retrage din cursa prezidentiala in semn de protest fata de situatia politica in care se afla Romania la ora actuala.
Israelianul a dat stirea bomba miercuri noapte in cadrul emisiunii “Un show pacatos” de la Antena 1, dar a garantat ca nu se va retrage si de pe scena politica romaneasca.

Ca si intreaga sa campanie, si retragerea acestuia a fost tot un circ, facut in direct, in cadrul unei emisiuni cu un puternic iz tabloid.

Cu toate astea, retragerea israelianului vine ca o surpriza pentru multa lume, in special dupa ce in urma cu doar doua saptamani acesta isi lansase oficial imnul de campanie, compus de Adi Minune.

Retragerea vine insa la cateva zile dupa ce Meir a facut greseala de a declara ca si-a platit cele 200.000 de semnaturi pentru a avea posibilitatea de a candida la prezidentiale ca independent.

"Nu scapati de Nati"

Israelianul a tinut insa sa precizeze ca retragerea sa din cursa prezidentiala nu inseamna si disparitia sa din politica si le-a garantat romanilor ca “vor mai auzi de el” si de acum inainte.

Nu voi disparea din politica romaneasca, voi candida in locul lui Bogdan Olteanu, in circumscriptia de care apartin, din Sectorul 1 Bucuresti. Desi nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus pentru poporul roman, in plan politic, sper ca, prin actiunile mele, am adus zambetul pe fetele romanilor si, daca am ofensat pe cineva prin originalitatea mea, imi cer scuze”, a transmis Nati Meir in mesajul de retragere din cursa prezidentiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.