Tara arde si Nati Meir lanseaza imnuri si canta manele asa se poate caracteriza situatia actuala din campania presidentiala a candidatului independento-israelian.
Prezidentiabilul Nati Meir si-a lansat "imn de campanie" – ajutat fiind in compunerea sa de bunul sau prieten si probabil o varianta pentru un viitor premier, Adi Minune si a textierului Valentin Cutitaru.

Imnul prezidential reprezinta o combinatie intre electro, house, hip-hop si un alt stil muzical, inca nedefinit, totul, acompaniat de voci senzuale pe o parte si maneliste pe de alta parte. Apogeul il constituie insa inserarea unei parti din imnul Romaniei in primele secunde ale melodiei.

Va redam doar cateva versuri din "opera" care-l va insoti pe Nati Meir in cursa pentru prezidentiale:

NATI, HAI, NATI !
« ACUM ORI NICIODATA », - ACUMA NOI TE VREM,
PE 22, - IN CINSTEA TA SA BEM,
TE-ASTEAPTA ROMANIA, SI INTREAGA TARA,
CA, NE-AM SATURAT, DE VIATA CEA AMARA
NATI, HAI, NATI


(imnul integral il puteti asculta aici)

"Voi organiza la Bucuresti un mare concert si o mare conferinta la care va fi invitata toata presa. Mi-am mai lansat o data candidatura in mai, nu strica sa o mai fac o data. Va canta Adrian Minune. Este vorba si despre lansarea oficiala a imnului meu de campanie compus de compozitorul Adrian Minune. Va canta mai multe manele, dar piesa cea mai importanta este imnul meu pentru castigarea presedintiei", a declarat Nati Meir pentru Inpolitics.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.