Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, cu referire la anuntul lui Traian Basescu de convocare a unui referendum pe tema Parlamentului unicameral, ca seful statului vrea reinstaurarea Marii Adunarii Nationale si ca gestul presedintelui este unul al disperarii.
"Traian Basescu vrea o Mare Adunare Nationala, dar Romania a intrat demult intr-o epoca a democratiei. Orice discutie despre modificarea Constitutiei in aceasta privinta sau altele nu poate fi suprapusa alegerilor prezidentiale", a declarat Antonescu, citat de NewsIn.

"Traian Basescu este disperat si nu are curaj sa se prezinte la alegerile prezidentiale decat ascuns in spatele unui demers demagogic si populist. Sunt de acord cu reducerea numarului de parlamentari, dar personal raman partizanul unui Parlament bicameral, iar acuzatiile in lipsa de probe pe care Traian Basescu le arunca asupra unei intregi institutii privitoare la coruptie fac parte din arsenalul calomniei si disperarii cu care ne-am obisnuit", a mai comentat Antonescu.

Cititi si: Basescu cere referendum pentru schimbarea Parlamentului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.