Biroul de Paparazzi al Academiei Catavencu face un reportaj al carui erou este fiul de 16 ani al pesedistului Mircea Geoana, Alexandru. Fiul minor al lui Geoana este sofer de Dorobanti, ne atentioneaza catavencii.
Geoana Jr. are 16 ani si este elev la ” Jean Monnet”, liceul copiilor de politicieni sau bogatani din Capitala. Academia Catavencu demonstreaza ca Alexandru Geoana conduce un Fiat 500 retro, in ilegalitate, pe strazile din Bucuresti .

Il puteti recunoaste foarte usor daca va plimbati prin zona Dorobanti si va impiedicati de o chestie mititica, rosie si condusa de un pustan cu sapca, scrie Catavencu cu ironie. Dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, un Fiat 500 poate fi condus doar cu permis categoria B, care se obtine dupa varsta de 18 ani, in conditiile in care Alexandru Geoana se incadreaza la categoria B1 pentru soferi de 16-18 ani.

Insa la noi in tara nu se fac cursuri pentru categoria B1, explica Academia Catavencu, dupa ce a intrat in legatura cu mai multe scoli de soferi.

Catavencu publica si cateva poze foarte sugestive, cu pustiul Alexandru Geoana, la volanul unui Fiat retro, foarte sic.


Cine vor fi urmatorii primi copii ai tarii?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.