Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, este de parere ca Traian Basescu va candida ca si independent la prezidentiale fiindca ii este rusine de PDL, desi el este singurul vinovat pentru situatia in care a ajuns partidul.
Traian Basescu, cel care pana deunazi conducea sedintele de Guvern, mitinguri pediste si dicta ce si de ce trebuie sa ne imprumutam, vrea sa joace partitura usturoiului nemirositor, abandonandu-si coechipierii de doua decenii si aratandu-le ca, din punctul lui de vedere, nu le datoreaza nimic altceva decat niste ocari si porunci”, spune Vosganian intr-un mesaj postat pe blogul sau.

Acesta il considera pe actualul presedinte un “tradator” si un “manipulator” politic, care s-a jucat cu PDL-ul, iar acum ii intoarce spatele.

Ca si Iov din dragoste pentru Domnul, multe trebuie sa sufere Partidul Democrat din iubire fata de Traian Basescu: sa suporte sudalmi, sa insoteasca orgii, sa devina iatac pentru protejatele prezidentiale si sa se preschimbe intr-un partid de lipitori de afise pentru fata domniei sale. Iar acum, cu coada intre picioare, cu urechile plecate, cu priviri plangacioase de baset si cu lesa in gura, asteapta la poarta Cotroceniului sa iasa candidatul Traian Basescu si sa-l plimbe prin campania electorala”, ironizeaza vicepresedintele liberal.

Varujan Vosganian este de parere ca zvonul candidaturii independente a lui Traian Basescu este adevarat deoarece Mircea Toader “nu vorbeste niciodata de capul lui”, ci influentati de colegii de partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.