Dupa ce s-a retras pe usa din dos a campaniei prezidentiale, Radu Duda ne socheaza din nou prin declaratiile lui. Acum Principele asteapta ca romanii sa ii doneze in continuare bani pentru a-si duce mai departe "proiectele sociale" si pentru a vizita lumea.
Desi Principele nu a facut publica suma stransa din donatiile de pana acum pentru campanie, asteapta ca romanii sa il sustina in continuare, atat moral cat si financiar. Cu toate astea, Duda nu ofera explicatii clare in privinta retragerii bruste din cursa prezidentiala.

“S-a oprit pentru ca nu a mai putut continua”


Am hotarat sa opresc campania pentru ca nu am avut posibilitatea de a o continua. Nu mi-a lipsit nici mie, nici putinilor mei colaboratori increderea, speranta si curajul. Ne-am oprit fiindca nu mai aveam NICI un mijloc sa continuam”, explica Principele Radu Duda pe blogul personal.

In contextul in care Duda pretinde insa in acelasi mesaj ca se bucura de o intentie de vot de 29%, ne intrebam, firesc, care este adevaratul motiv pentru care s-a retras Principele? Probabil va ramane un mister, asemenea cheltuielilor de campanie.

Tupeu de “monarh”

Sub pretextul ca “va continua proiectele sociale, culturale si educationale ale Fundatiei Principesa Margareta a României si ca va calatori in continuare orin tara si strainatate pentru a lua legatura cu roamnii”, Radu Duda cere sustinatorilor sai sa ii trimita in continuare donatii prin intermediul site-ului sau – mentionam ca potrivit site-ului, donatiile se pot face in lei, euro si dolari, cea mai mica suma acceptata de Principe fiind de 25 de RON.

Pe situl meu, voi continua sa primesc, de aici incolo, mesaje de sustinere si donatii online. Ele vor fi, desigur, de mare folos pentru actiunile noastre publice viitoare. Sustinerea, morala si materiala, a demersurilor noastre publice, are mare importanta. Ea arata capacitatea societatii noastre de a se uni in jurul unei idei, a unui proiect, de a avea spirit civic si responsabilitate. De asemenea, solidaritatea dumneavoastra va fi o importanta pavaza impotriva oricaror manifestari ostile, care vor fi numeroase de aici incolo”, scrie Principele pe blog.

Potrivit acestuia, donatiile romanilor vor contribui la vizitele monarhilor prin tara, Europa, in cadrul “Initiativei Europa Regiunilor” pentru conectarea Europei regionale la judetele si regiunile romanesti de dezvoltare, SUA pentru “The Friendship Tour”. Principele transmite ca va sustine insa interesul Romaniei si in spatii importante, influente si prospere din Asia si America Latina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.