Pretendentul independent la fotoliul prezidential, Nati Meir, sustine ca Basescu e raul cel mai mic din Romania, iar in cazul in care nu va intra in turul doi, votul sau va merge catre actualul presedinte.
Aceasta declaratie a lui Meir vine in urma celeia a liderului PRM, Vadim Tudor, care sustinea saptamana trecuta ca in situatia in care nu ar intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, nu ar acorda in niciun caz voturile sale actualului presedinte.

Pe de alta parte Nati Meir ii da din nou peste nas liderului peremist si il corecteaza. “Singurul pe care l-as sustine in turul doi, daca nu mi-ar fi opozant, ar fi raul cel mai mic, respectiv Traian Basescu”, declara Meir pe blogul personal.

Acesta este de parere ca Basescu ar fi singura optiune in cazul in care “spuma candidatilor” pica in primul tur, iar dintre toate optiunile prezidentiale…se poate si mai rau ca Basescu.

Nu as lasa tara aceasta pe mana unui Mircea Geoana etichetat drept “prostanac” de insusi presedintele partidului din care face parte, a unui Radu Duda, intrucat nu cred ca multi romani mai impartasesc viziuni monarhiste si nici Crin Antonescu nu m-a convins cu programul sau. Asteptarile mi-au fost inselate si de medicul Sorin Oprescu, considerat de bucuresteni salvatorul orasului atunci cand l-am ales primar, iar acum constat ca orasul este mai bolnav ca anul trecut”, ii toaca marunt Meri pe restul candidatilor.

Cu toate astea Nati Meir nu isi pierde inca sperantele si afirma, in acelasi mesaj, ca sondajele arata o crestere de patru ori a popularitatii lui in aceasta luna fata de cea precedenta.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.