Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat vineri ca, in eventualitatea in care nu va accede in turul doi al alegerilor prezidentiale, voturile sustinatorilor sai vor fi directionate catre orice alt candidat, in afara lui Traian Basescu.
"Presedintele Romaniei voi fi eu sau cine voi vrea eu. In cazul in care nu voi intra in turul doi, voturile mele se vor duce la oricine altcineva, dar nu la Traian Basescu", a declarat liderul PRM, in cadrul unei conferinte de presa, desfasurate vineri.

Intrebat daca are vreo preferinta printre ceilalti contracandidati ai presedintelui Basescu, presedintele PRM a precizat ca nu are nicio inclinatie, dar a facut cateva referiri critice la capacitatea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a exercita atributiile de sef al statului. "In primul rand, ei n-au peste ce tara sa conduca. Cand in toamna va iesi lumea in strada, iese Mireille Mathieu in fata muncitorilor. Imi pare rau de Crin Antonescu, dar el este o marioneta in mainile lui Dinu Patriciu", a mai spus liderul PRM, citat de NewsIn.

Corneliu Vadim Tudor s-a declarat increzator in sansele de a castiga cursa catre Palatul Cotroceni din toamna. "Am incredere in steaua mea (...) Eu nu pun raul inainte. Ii voi bate mar din primul tur", a afirmat acesta. Pe de alta parte, liderul PRM s-a declarat dispus sa negocieze intre cele doua tururi in cazul unui esec al sau. "N-am nicio preferinta, dar se va negocia", a conchis Corneliu Vadim Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.