Intr-o emisiune de la Realitatea TV, jurnalistul Catalin Tolontan a afirmat ca a fost amenintat de catre Elena Udrea. Dupa ce ieri Udrea a reactionat cu vehementa la aceste acuze dezmintind cele spuse de Tolontan prin declaratii in presa, pedelista a postat si pe blogul ei un raspuns cu aer ofensiv, la adresa jurnalistului GSP: Tolo a fost lucrat informativ pe canal Felix.
“O sa imi dezvalui sursele care m-au ajutat sa il <<lucrez informativ>> pe ilustrul jurnalist sportiv”, scrie sigura de ea, si cu ironie, Elena Udrea.

“Marturisesc ca informatiile mi-au parvenit prin intermediul colegului acestuia de trust, Mircea Badea, care afirma, acum o saptamana, la Antena 3: <<Se aude ca ancheta deontologilor de la Gazeta Sporturilor in cazul Monica Ridzi a fost realizata pentru ca ministrul tineretului si sportului nu a vrut sa le dea bani celor de la gsp. Am auzit acest zvon de mai mult timp, dar nu i-am dat crezare. Acum cand vad cum se comporta cei de la GSP incep sa dau crezare acestei idei>>.

Mircea Badea, implicat si el intr-un schimb de replici acide, generate de explozia laptopului sau in direct, saptamana trecuta, cu jurnalistii de la GSP, reactioneaza la cele scrise de Elena Udrea, pe care o numeste “campioana absoluta la tupeu”. “Asa ceva n-am vazut in viata mea”, scrie Mircea Badea cu referire la afirmatiile facute de Udrea.

Altercatiile dintre Elena Udrea si Catalin Tolontan, jurnalistul care a demarat ancheta in Cazul Ridzi, au debutat in momentul in care redactorul sef de la GSP a postat pe blogul sau, un articol in care incrimina Ministerul Turismului ca ii mituieste pe jurnalisti.


Udrea il ameninta pe Tolontan, jurnalistul care a demascat-o pe Ridzi


Udrea a incercat apoi sa explice intreaga situatie pe blogul ei.

“Am avut ieri o intalnire, pe holurile Parlamentului, cu un ziarist care se pretinde mare deontolog, Catalin Tolontan. I-am reprosat acestuia faptul ca nu permite postarea, pe blogul sau, a comentariilor de corectare a informatiilor eronate pe care le vehiculeaza. Dupa ce incercasem, de mai multe ori, sa postam, in numele ministerului, rectificari la lucrurile neadevarate spuse despre institutia pe care o conduc”, sustine Udrea.

“I-am zis domnului Tolontan ca, daca se bazeaza pe zvonuri in demersul pe care il face, la fel de adevarat este si ca, in presa si in mediul politic, circula zvonul ca dumnealui ar fi avut un interes direct pentru o firma apropiata domniei sale, interesata sa obtina un contract de tiparituri de la stat”, i-o intoarce Udrea lui Tolontan.

Daca Udrea a dat sau nu, "bani de buzunar" jurnalistilor, nu stim. Totusi, jurnalistii de la Cotidianul au aruncat astazi o noua bomba cu fitil: “Udrea, Ridzi 2, are si ea o scena. De 65.000 euro”. “Documentele Ministerului Turismului demonstreaza ca si Elena Udrea are de dat socoteala pentru pretul urias platit pe inchirierea scenei la concertele de Pasti de la mare”, arata cotidianul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.