Catalain Tolontan, redactorul sef de la Gazeta Sporturilor, ziarul care a demarat ancheta in Cazul Ridzi, afirma ca Elena Udrea, ministrul Turismului l-a amenintat.
''A fost foarte amenintatoare. Mi-a transmis ca se va ocupa personal, informativ, de mine, pentru a demonstra ca am pus multa rea-credinta la fundamentul cazului Ridzi. I-am spus ca PD-L investigheaza de o luna si jumatate de ce ne ocupam cu atat de multa ardoare de cazul Ridzi, dar ea a spus ca are cu totul alte metode'', a povestit jurnalistul in cadrul unei editii special de la Realitatea TV.

Elena Udrea l-ar fi amenintat pe jurnalist in timpul unei conversatii care a avut loc ieri, la Parlament. In cursul zilei de ieri, parlamentarii au votat pentru constituirea unei comisii de ancheta in cazul Udrea, dar si pentru urmarirea penala a fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.

Elena Udrea a negat insa ca l-ar fi amenintat pe Tolontan. Ceea ce a deranjat-o pe ministra Turismului este o informatie postata de jurnalist pe blogul sau: <<Ministerul Elenei Udrea a platit, repetat, "bani de buzunar" unor jurnalisti>>, scria Tolontan, saptamana trecuta. Blogul sau a devenit de altfel si o platforma de actualitate pentru toate informatiile care s-au coagulat in jurul scandalului Monica Ridzi si a banilor publici cheltuiti abuziv prin ministere.

"Am incercat sa intram pe blogul dansului si sa spunem exact ce contine comunicatul de presa dat de noi. Am reprosat domnului Tolontan ca, desi exista un comunicat public si trebuia sa se informeze daca ar fi fost un jurnalist corect, dansul a preferat sa ignore comunicatul nostru. I-am spus domnului Tolontan ca daca se bazeaza pe zvonuri in demersul pe care il face, la fel de adevarat este si zvonul ca domnealui ar fi avut un interes direct pentru o firma apropiata domniei sale pentru a obtine un contract de tiparituri", a spus Elena Udrea, potrivit Realitatea.net.

"Am mers special la dansul sa ii reprosez faptul ca la o informatie mincinoasa postata pe blog am incercat, in numele Ministerului, sa facem o corectura si nu s-a putut, sub nicio forma, sa postam un mesaj de corectare", a explicat Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.