Politica 7 Mai 2009 15:18
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a reinceput declaratiile pe blogul personal, dupa o pauza de aproape doua luni, reactionand la declaratiile presedintelui Basescu privitoare la �incompetenta� fostului guvern Tariceanu.
Liderul detronat al liberalilor sustine ca Basescu minte atunci cand spune ca Guvernul nu l-a avertizat ca Romania va fi afectata de criza economica mondiala si ca o crestere a salariilor profesorilor 50% nu poate fi suportata de economia romaneasca.

"Nu am de gand sa raspund la comentariile de ieri ale presedintelui. Regret sa vad ca Traian Basescu si-a pierdut si curajul, si se comporta ca un scolar de generala, care prins copiind da vina pe colegul de banca", comenteaza Tariceanu pe blog.

Acesta sustine ca singurul raspuns pe care il poate da in fata acestei acuzatii este "adevarul" pe care il demonstreaza prin postarea be blog a celor trei scrisori pe care i le-a trimis presedintelui Basescu in octombrie 2008.

Liberalii moralisti il bombardeaza pe Basescu cu reprosuri

Varujan Vosganian raspunde 'minciunlor' lui Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.