Procurorii DNA au trimis in judecata inca o persoana, anchetata in dosarul proaspatului deputat Virgil Pop, care detine functia de administrator al firmei prin care deputatul ar fi primit o parte din bani de la denuntatorul sau, anunta, joi, DNA, printr-un comunicat de presa.

Astfel, conform DNA, Adina Gorgan, administrator al firmei Turdarom Advertising, va fi judecata, in stare de libertate, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata si spalare de bani. Totodata, deputatul Virgil Pop, fost consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Cluj, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta comis in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata comisa in forma continuata si spalare de bani in forma agravata si trimiterea in judecata, in stare de libertate.

Deputatul liberal Virgil Pop a fost trimis in judecata de DNA Cluj

Conform rechizitoriului, in perioada decembrie 2007 - aprilie 2008, Pop, avand calitatea de consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Cluj, a pretins in mod repetat de la un denuntator - administrator al unei societati comerciale din Oradea - suma totala de 80.000 euro, din care ar fi primit o data, suma de 130.000 lei, prin intermediul firmei Turdarom Advertising SRL, administrata de Adina Gorgan, disimuland si ascunzand, in acest fel, adevarata natura a provenientei banilor, si inca o data, suma de 30.000 euro, in mod "nemijlocit", mentioneaza DNA in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.