Presedintele PD-L Emil Boc a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va depune plangere penala impotriva premierului Calin Popescu Tariceanu pentru abuz in serviciu contra interesului public, daca Guvernul va bloca legea privind majorarea salariilor profesorilor.

Realitatea anunta ca in cazul in care Guvernul adopta o ordonanta de urgenta menita sa blocheze majorarea salariilor profesorilor, "statul de drept si institutiile fundamentale ar fi compromise", potrivit liderului PD-L.

"Nu-si poate permite niciun individ, fie el chiar si Calin Popescu Tariceanu, sa sfideze Constitutia Romaniei, statul de drept, Parlamentul, Curtea Constitutionala, Presedintele Romaniei, institutii care nu sunt presul lui Tariceanu", a declarat Boc.

In privinta presupusei crize economice in care ar intra tara daca aceasta majorare se va produce, Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca "distrugerea economiei nationale pentru ca s-ar da bani la educatie sau la sanatate este una din marile minciuni propagandistice".

PC face front comun cu PD-L impotriva Guvernului Tariceanu

Diaconescu: PSD nu va sustine motiunea de cenzura a PD-L

PRM va semna 'neconditionat' motiunea de cenzura a PD-L


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.