Din cauza unor schimbari intervenite in agenda turneului Theatre of Illusion sustinut de The Spencers, acestia nu vor mai putea ajunge la Bucuresti in aceasta iarna, spectacolul programat pentru data de 5 decembrie urmand a fi anulat pentru moment, in speranta unei reprogramari in primavara anului urmator.

Ca urmare a unor modificari de ultima ora intervenite in programul acestui turneu, The Spencers s-au vazut nevoiti sa renunte la show-ul pe care urmau sa-l sustina la Bucuresti, in seara de 5 decembrie. Management-ul celebrilor iluzionisti a hotarat sa renunte la show-ul din Romania din cauza anularii unui numar de spectacole programate in zona de sud-est a Europei care afectau astfel intregul traseu al turneului.

Decizia este considerata a fi in avantajul intregii echipe, atat managementul celor doi cat si organizatorul local manifestandu-si interesul pentru o reprogramare a spectacolului in primavara anului urmator.

"Ne pare nespus de rau pentru aceasta veste de ultima ora nu tocmai placuta, insa a fost o decizie luata in unanimitate si am considerat a fi cea mai buna solutie pentru situatia data. Ne cerem scuze tuturor celor care si-au achizitionat bilete pentru spectacol si speram sa putem totusi sustine un show in Bucuresti in viitorul apropiat
", a spus management-ul The Spencers.

Cei doi iluzionisti urmau sa vina iarna aceasta pentru prima data la Bucuresti, pentru un spectacol in premiera pentru publicul roman.

  • Cei care si-au achizitionat deja biletul pentru show-ul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 5 decembrie, au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vanzare de la care a fost cumparat, respectiv reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau www.myticket.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.