Pe 27 noiembrie 2011, ora 19.00, Elisabeth Leonskaja revine la Bucuresti, pe scena Ateneului Roman.

Recitalul Elisabethei Leonskaja este mai mult decat un act artistic, este una dintre putinele ocazii in care, prin fapte, pianista “vorbeste” despre ea insasi si despre valorile in care crede. Intalnirea pe care Elisabeth Leonskaja o propune publicului sau are un scop nobil: salvarea unui colt de Bucuresti, cel in care de 106 si respectiv 70 de ani se afla Muzeele Minovici, cu toata istoria si comorile lor culturale.

Artista a vizitat Muzeele Minovici in decembrie 2010. Impresionata de mostenirea culturala si sociala a familiei Minovici, pianista concerteaza pro bono.

"Imi face o deosebita placere sa cant din nou in Romania, pentru ca aici am facut un pas important in cariera mea, atunci cand am castigat concursul Enescu. Ma bucur sa stiu ca atat eu, cat si cei care vor veni sa ma asculte, ajutam in acest fel muzeele Minovici"
, a declarat pianista.

Biletele sunt puse in vanzare prin Eventim la Sala Palatului, in retelele de magazine Germanos, Orange, Vodafone, Domo, in librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, pe www.eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.