In acest moment, mai sunt disponibile alte 5 categorii de bilete, cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events!

Cesaria Evora va urca pe 5 octombrie 2011 pe scena Salii Palatului din Bucuresti sii nu oricum, ci desculta, asa cum ii place ei sa apara pe scenele tuturor salilor unde concerteaza. Artista canta intotdeauna desculta, in semn de solidaritate cu femeile si copiii saraci din tara sa.

Personalitatea sa captivanta, simplitatea si naturaletea Cesariei i-au adus pana acum extrem de multa admiratie, ba chiar si distinctii, cum ar fi cea pe care a primit-o la inceputul acestui an din partea Frantei: artista a fost decorata la Paris cu „Legiunea de Onoare”, cea mai inalta distinctie civila a Frantei.

Chiar si primaria capitalei noastre i-a acordat o distinctie, artista primind anul trecut titlul de „Ambasador Onorific al orasului Bucuresti in Lume”!

  • Fanii care doresc sa mearga la concertul Cesariei Evora isi pot cumpara bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Musica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro sau ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.