Concertul programat pentru data de 26 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti a fost anulat.

Aceasta decizie este cauzata de modificarile ce au survenit in programul celor doua artiste, acestea fiind in imposibilitatea de a-si sincroniza datele contractate deja.

  • Persoanele care au cumparat deja bilet isi pot recupera banii de la punctele de vanzare de la care au achizitionat biletul. In cazul in care au comandat bilete online, vor lua legatura cu reprezentantii siteului de unde s-a comandat biletul.

Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului, fara alte comisioane sau servicii. Contravaloarea biletelor va fi rambursata cumparatorului numai pentru biletele intacte si valide.

Show-ul live al celor doua artiste – Sabrina Salerno si Samantha Fox continea in playlistul sau si cea mai noua piesa inregistrata impreuna. Aceasta se numeste Call Me si este un cover dupa piesa Call Me a celor de la Blondie, cel mai bine vandut single din acea perioada – 1980.

Referitor la o posibila reprogramare a concertului, Project Events se afla in discutii cu managementul artistelor, data calendaristica a acestuia urmand a fi anuntata ulterior.

„Suntem in discutii cu impresarii artistelor, incercam sa gasim o cale pentru a reprograma acest show. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate admiratorilor ce deja au cumparat bilete la concert”.

De asemenea, atat Sabrina cat si Samantha si-au exprimat regretul ca show-ul programat in Romania nu va mai avea loc la data stabilita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.