Cei ce iubesc muzica anilor '80 au un motiv de bucurie deoarece sex-symbolurile acelei perioade, Sabrina si Samantha Fox vor sosi in Romania in toamna acestui an, anunta Project Events.

Cele doua artiste au programat un show live la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 26 noiembrie.

Nu este prima data cand cele doua colaboreaza, avand in vedere ca au inregistrat impreuna o piesa, care este un cover dupa piesa "Call Me" a celor de la Blondie. Piesa originala a stat pentru mult timp in toate topurile din SUA si Anglia, fiind cel mai bine vandut single din acea perioada - 1980, acumuland peste un million de copii vandute.

Piesa "Call Me" a fost lansata chiar in aceasta luna si merita toata atentia fanilor deoarece are un sound nou iar videoclipul piesei ni le dezvaluie pe cele doua artiste la fel de frumoase si sexy ca atunci cand erau pe primele locuri in topurile internationale.

Samantha si Sabrina mai au in comun si faptul ca apar amandoua pe o compilatie lansata in anul 1995, ce cuprinde 20 de piese si poarta numele celor doua dive. Majoritatea pieselor de succes ale celor doua artiste se regasesc pe acest CD, astfel incat piese precum "I Surrender" sau "Touch Me", piese consacrate ale Samanthey Fox, sunt puse la loc de cinste in aceasta compilatie. "Boys", piesa care i-a adus Sabrinei recordul pentru 1 500 000 de copii vandute face parte, de asemenea din playlistul compilatiei celor doua dive.

Sabrina Salerno este cunoscuta pentru frumusetea ei mediteraneana, aceasta remarcandu-se inca de la varsta de 15 ani, cand a castigat cateva premii importante la concursurile de fumusete la care a participat.

Cantareata pop-dance, modelul si actrita Samantha Fox a fost comparata cu Marlyn Monroe si cu Madonna, datorita alurii ei fascinante. De asemenea, in anii ’80 artista figura pe lista celor mai fotografiate femei, printre care se aflau Printesa Diana si Margaret Thatcher.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.