Spectacolul Historia de un Amor pe care Mandinga il va sustine luna aceasta la Sala Palatului se bucura de aprecierea catorva dintre personalitatile autohtone printre care Florin Piersic, Mihaela Radulescu, Ioan Gyuri Pascu, Dan Bittman sau Loredana, care au raspuns deja prezent invitatiei de a vedea unul unul dintre cele mai ambitioase proiecte din industria muzicala romaneasca, pe 21 martie, la Sala Palatului.
Spectacolul “Historia de un Amor” a atras deja atentia mai multor personalitati din Romania care felicita Mandinga pentru initiativa sa intr-un colaj de interviuri postat pe site-ul oficial al trupei. „Mandinga inseamna ritm, culoare, exotism, fericire, muzica nebuna, energie, iubire” au declarat la unison vedete precum Catalin Botezatu, Leonard Doroftei, Mihaela Radulescu sau Dan Bitman, Loredana si insusi Florin Piersic laudand evolutia trupei de-a lungul timpului: „Sunt genul de muzicieni care se perfectioneaza de la concert la concert. Au evoluat extraordinar de bine in ultimii ani si trebuie sa ii felicitam pentru faptul ca au ajuns aici”.

„Spectacolul “Historia de un Amor” va fi un eveniment cum rar se vede in Romania” sustine Laura Coroianu, CEO Emagic, parere impartasita si de Mihaela Radulescu, povestitorul show-ului pus in scena de Mandinga: „In mod garantat, de la inceput pana la sfarsit, o sa aveti parte de bucurie, de emotie si de un ritm care va cuceri cu totul publicul. Asa face Mandinga dintotdeauna!”.

Oferit de Betty Ice, organizat de Emagic si povestit de Mihaela Radulescu, spectacolul „Historia de un Amor” va avea loc pe 21 martie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, biletele pentru acest eveniment fiind disponibile online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi in functie de pozitia in sala: 45, 60, 75, 90 si 110 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.