Cristi Minculescu si trupa Iris au primit trofeul "Artistul anului", duminica, la cea de-a VIII-a editie a Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, in cadrul careia au mai fost premiati artistii Vasile Seicaru, Andra, Inna si trupele Voltaj, Bere Gratis, DJ Project.
Andra, Inna si Voltaj au fost distinsi cu cate doua premii. Cel mai difuzat artist la Radio Romania Actualitati in 2009 a fost Dj Project, iar cel mai difuzat cantec a fost „Single Lady”, interpretat de DJ Layla feat Alissa, scrie NewsIn.

Premiul pentru cel mai bun artist pop dance a revenit interpretei Inna, iar cel pentru cel mai bun interpret lui Tony Tomas. Paula Seling a primit trofeul pentru cel mai bun album pop, "Culeg Vise", in timp ce premiul pentru cel mai bun cantec pop i-a revenit Andrei, care a plecat acasa si cu premiul pentru cea mai buna interpreta.

Play&Win a primit trofeul pentru cel mai bun compozitor, iar premul de excelenta a fost acordat lui Nicolae Nitescu.

Vasile Seicaru a primit trofeul pentru cel mai bun album folk, "In orasul cu floare de tei", dar si premiul "Omul cu chitara", in timp ce Adrian Pauneasu a primit premiul pentru cel mai bun cantec folk, "Delta Dunarii". "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert" a fost desemnat cel mai bun proiect discografic.

La categoria pop-rock premiul pentru cel mai bun cantec a fost distins trupei Bere Gratis, pentru "Pas in doi", trofeul pentru cel mai bun album trupei Voltaj, care si-a adjudecat si premiul pentru cel mai bun artist al acestui gen din 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.