Trupa Z.O.B. va canta in deschiderea concertului pe care cei de la The Bloodhoung Gang il sustin pe 15 martie, in Clubul Silver Church din Bucuresti.

Veteranii punkului romanesc, Z.O.B. canta sub acest nume si in aceasta formula inca din 1993, an in care au inceput sa atraga atentia publicului: primul concert, prima inregistrare, prima aparitie TV. Inevitabil, au venit si primele aparitii pe disc. Mai intai, in `94, un EP split cu Ura de Dupa Ura (editat pe vinil), si doi ani mai tarziu, primul album, “Parodisiac” (pe caseta).

Au urmat: III (2000), Telenovelas (1998), Printre Nori (2004) si Zulu Oscar Bravo (2009), un album matur, asezonat cu o doza masiva de umor si o atitudine punk sanatoasa. Albumul contine 13 piese si este rezultatul a doi ani de munca intensa.

The Bloodhound Gang
si Z.O.B. promit sa genereze haos cu responsabilitate la Silver Church. Alaturi de ei, Jagermeister, bautura perfecta pentru petreceri reusite, va aduce umorul si sarcasmul „la purtator”, fara de care show-ul „trash” al celor doua trupe ar avea... un pic mai putina savoare.

Evenimentul, prezentat de Jagermeister si organizat de Events, va incepe de la ora 21.00, iar accesul in club este permis de la ora 20.00.

Biletele la pretul de 75 RON pot fi achizitionate prin reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.